Cautare

497 de rezultate pentru "cuclea stele" (3.93 secunde)
Neti Sandu, astrologul de serviciu, ne dezvaluie ce ne rezerva astrele pentru urmatoarea perioada. Iata ce ne este scris in stele pentru 2013!
Pe litoralul nostru, in jur de 10 hoteluri, de 3, 4 si 5 stele, sunt deschise de Paste. La un hotel de 3 stele, la Eforie Sud sau Mangalia, preturile de persoana pentru o noapte de cazare variaza intre 60 si 150 de lei.
este vorba despre hotelul "Valea cu Pesti", de 4 stele, de pe malul lacului Vidraru. ... Conform unor surse din anturajul actritei, cei doi au ales Valea cu Pesti, un hotel de patru stele situat la o altitudine de 875 de metri, pe malul lacului Vidraru.
Un ofiter de informatii anonim scria acolo ca ar fi prudent sa se ia in considerare numarul de stele din univers, numarul acelora care ar putea avea planete locuibile si o lista a locurilor interesante din Univers pe care o comunitate inteligenta ar dori sa le viziteze.
• Astronomii de la University of Notre Dame, SUA, cei care au facut descoperirea, au utilizat o tehnica numita "micro-lentila gravitationala", observand trecerea unei perechi de obiecte spatiale (cel mai mare aflandu-se in planul mai apropiat fata de observatorul de pe Terra), prin fata unei stele;
De asemenea, trebuie mentionat ca cele 200 miliarde de stele care se rotesc in jurul axei galaxiei se intind pe un spatiu enorm (100.000 ani-lumina diametru), iar in Univers sunt miliarde de miliarde de astfel de galaxii.
Juriul a acordat Magiunului de prune Topoloveni de doua ori consecutiv, doua din maximum trei stele de aur, ceea ce inseamna ca a apreciat produsul ca avand 'un gust remarcabil ' Compania s-a remarcat si prin diversificarea gamei de produse cu dulceturile din fructe, legume si petale din flori Topoloveana, dar si a zacustilor si bulionului din rosii comercializate sub acelasi brand.
ele se rotesc in jurul unor stele cu viata lunga, ca si in jurul propriei axe, ceea ce da nastere la un ciclu zi-noapte la fel ca pe Pamant;
Observatoarele Green Bank si Parkes sunt suficient de sensibile pentru a sesiza semnale radio, avand puterea unor radare obisnuite de pe avioanele noastre, semnale care ar veni de pe planetele din jurul celor mai apropiate 1000 de stele.
Conform HotelGuru.ro, pretul pentru o noapte de cazare la malul Marii Negre, la finalul lunii august, incepe de la 100 lei la o pensiune de 2 stele din statiunea Costinesti si ajunge pana la 1.100 lei, intr-un hotel de 5 stele in statiunea Mamaia.
in Uniunea Europeana nu exista un sistem comun de clasificare a hotelurilor, asa ca ar putea exista diferente intre ceea ce se intelege printr-un umit numar de stele in Romania si un alt stat. ... Pentru hotelurile de 3 stele puteti utiliza comparatorul realizat de ECC Romania.
Apa plata pe viata, excursii de 5 stele la Malta, TVA cadou: ... piscina cadou, excursie in Malta si TVA cadou Printre cele mai spectaculoase promotii desfausrate in perioada targului, se numara o excursie de 5 stele oferita de Valetta Residence in oraslu Valetta, capitala Maltei.
Ei bine, fierul, ca tot ceea ce e metal, nu ia nastere decat in interiorul unei stele. ... Vii sau morti, suntem bucati de stele.
Urmele acestora sunt sirurile de stele de la marginea ei. ... Fiind galaxii pitice, elementele componente sunt diferite de suratele mai mari, fapt care nu permite nasterea multor stele.
In locuri ferite de tot ochiul muritor au fost cladite niste treburi de cinci stele, ca sa aiba unde se relaxa VIP-urile, asta cand nu scot nasul pe-afara si dau de cruda realitate:
Este inadmisibil ca intr-o unitate de trei stele sa fim cazati in asa conditii. De patru ani ne incapatanam sa venim in acelasi loc, pentru ca ne place sudul litoralului, dar trebuie sa spun ca nu s-a ameliorat nimic in conditiile oferite.
La toate acestea se adauga cateva hoteluri de 20 de stele cu 300 de mii pe noapte, all inclusive", si-a varsat of-ul ex-ministrul.
De ce nu avem hoteluri de 4 si 5 stele, de ce nu avem Telegondola, de ce nu avem Aqua Magic, de ce nu avem atractii pentru turisti?
Groapa de cinci stele a viceprimarului DumitruRevenind la Dragan-Dan Angelica, la doar cateva luni de la obtinerea terenurilor de pe malul marii, aceasta a procedat la dezmembrarea lotului de 1.
'Imi cer scuze, fata de colegii senatori si fata de distinsii invitati de la balcon (generali si alti ofiteri in rezerva - n.n.), ca nu voi folosi si apelativul "domnule general", chiar daca v-au cazut patru stele pe umar, chiar daca aveti pieptul plin de decoratii, chiar daca aveti CV-ul plin de doctorate in stiinte juridice si militare, intrucat, pe de o parte, dupa stiinta mea, ca militar activ nu ati condus nici macar un pluton, iar, pe de alta parte, as savarsi o impietate la adresa unor personalitati ilustre ce au obtinut pe merit acest grad militar suprem, de la Hanibal, Cezar si Napoleon Bonaparte, pana la marii si bravii nostri generali Eremia Grigorescu, Constantin Prezan, Alexandru Averescu si altii, care n-au astazi nici macar dreptul postum sa le pomenim numele si renumele.
google-analytics.com